Medzinárodná vedecká konferencia: „Odpoveď Európy na krízy – ERECO-PGV“ - Marasová, Jana
Medzinárodná konferencia vedecko-výskumnej siete ERECO-PGV so sídlom v Grenobli bola v poradí už jej dvadsiata deviata. Uskutočnila sa v dňoch 25. – 26. januára 2024 na pôde Ekonomickej fakulty UMB v Banskej Bystrici. Univerzita je členom uvedenej siete už takmer štvrťstoročie. Ako všetky predchádzajúce konferencie ERECO-PGV, aj tohtoročná bola zameraná na aktuálne európske otázky - na to, akými spôsobmi členské krajiny čelia krízam v prvých desaťročiach 3. tisícročia.