Nepostihnuteľné sumy po zmene životného minima - Matlovičová, Iveta
Životné minimum definuje zákon č. 601/2003 Z. z. o životnom minime a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Sumy životného minima sa upravujú pravidelne každý rok k 1. 7. príslušného kalendárneho roka. Nepostihnuteľné sumy a vymáhanie pohľadávok.