Kedy vzniká nárok na doplatok do minimálnej mzdy? - Matlovičová, Iveta
Minimálna mzda predstavuje zákonom garantovaný plat za vykonanú prácu, ktorý musí byť zamestnancovi vyplatený. Postup zamestnávateľa pri výpočte doplatku do minimálnej mzdy. Minimálne mzdové nároky pre rok 2024.