Predaj firmy - práva a povinnosti zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Prechod práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov. Zánik zamestnávateľa, ktorý má právneho nástupcu a nemá právneho nástupcu. Predmet zmluvy o predaji podniku.