Firmy sa musia prispôsobiť novej generácii - Alenová, Gabriela
Záujem o zelené pracovné miesta v zelených firmách na Slovensku výrazne narastá. Tzv. "generácia Z" čoraz viac sleduje ekologické princípy, ale aj praktizuje udržateľnú výrobu. Spoločnosti, ktoré zavádzajú udržateľné postupy do svojich procesov, získavajú konkurenčnú výhodu a zaujímajú tak nielen spotrebiteľov, ale aj potenciálnych zamestnancov.