A Review of Climate Change Threat Denial Theories and Aproaches. Defining Potential Climate Change Denial Stages - Pernický, Jakub, 1998-
Analýza a hodnotenie niekoľkých prístupov, ktoré argumentujú o pôvode klimatickej zmeny a jej význame. Klasifikácia potenciálnych štádií bagatelizácie a popierania klimatických zmien.