Na Slovensku vzniknú nové logistické priestory - Alenová, Gabriela
V priebehu tohto roka sa v SR očakáva dokončenie takmer 330 000 m2 nových logistických a priemyselných priestorov, avšak skoro dve tretiny sú už pred-prenajaté.