Strategic Tool of Human Resource Management for Operation of SMEs in the Wood-Processing Industry - Hitka, Miloš
Identifikácia rozdielov vo vnímaní preferovanej úrovne firemnej kultúry v Európe (Česká republika a Slovenská republika), v Ázii (Čínska ľudová republika - municipalita Peking) a v Ruskej federácii (región Sverdlovsk).