Chapter 2: Theories of Economic Development - Čaplánová, Anetta, 1967-
Cieľom kapitoly je poskytnúť komplexný prehľad kľúčových ekonomických teórií súvisiacich s ekonomickým rozvojom, ktoré formovali politiky v priebehu storočí, a kriticky posúdiť ich relevantnosť v súčasných ekonomických podmienkach.