Chapter 3: Growth and Convergence - Darmo, Ľubomír, 1984-
Táto kapitola sa pokúša poskytnúť hĺbkovú analýzu základných myšlienok podporujúcich ekonomický rast skúmaním mnohých aspektov týchto koncepcií. Aby sme lepšie porozumeli zložitým mechanizmom poháňajúcim ekonomický rozvoj, podrobne preskúmame neoklasickú teóriu rastu, účtovníctvo rastu, investície, technologický pokrok a produktivitu. To pomôže výskumníkom a tvorcom politík podporovať inkluzívny a udržateľný rast.