Chapter 7: Entrepreneurship, Organization, and Innovation - Čaplánová, Anetta, 1967-
V rozvíjajúcej sa oblasti ekonómie rozvoja sú podnikanie, organizácia a inovácia presvedčivými katalyzátormi ekonomickej transformácie. Táto kapitola sa zameriava na zložitú súhru medzi týmito prvkami a ich spoločný vplyv na rozvojové politiky. V prvej časti sa zameriavame na podstatu podnikania v rámci rozvoja a rozoberáme jeho prínosy k dynamike ekonomiky. Zameriavame sa tiež na ilustráciu toho, ako môžu inovatívne obchodné aktivity prispieť k rastu a prosperite.