Tech-Framed Realities: Unraveling the Structural Influence of Technology - Holý, Ján, 1980-
Skúmanie prieniku technologického pokroku, podnikových rámcov a spoločenskej dynamiky, ktoré sú inšpirované vplyvným dielom Alvina Tofflera „Tretia vlna“. Skúmanie, ako technológia hlboko mení ľudské vzťahy a súdržnosť komunity nielen ako katalyzátor pokroku, ale aj ako katalyzátor pretvárania spoločenských konvencií. Tofflerove postrehy vrhajú svetlo na podstatné dôsledky technologického vývoja na základné ľudské skúsenosti ako je priateľstvo, láska a komunita. Článok vyzýva na holistickú stratégiu na zníženie negatívnych účinkov technologického pokroku, pričom zdôrazňuje potrebu posilniť rodinné väzby a reformovať podnikové štruktúry. Zároveň načrtáva jednotnú stratégiu riadenia zložitosti spoločenských zmien v digitálnom veku, čerpajúc z Tofflerových progresívnych poznatkov.