SMEs’ Perceptions of Availability of External Finance - Horký, Florián
Vytváranie predstáv a očakávaní týkajúcich sa dostupnosti externého financovania je kritickou oblasťou výskumu menovej politiky, najmä vo svetle pandémie COVID-19 a prebiehajúcej energetickej krízy. Táto štúdia využíva údaje z polročne vykonávaného Prieskumu o prístupe k financiám podnikov (SAFE). Údaje pokrývajú časové obdobie od apríla 2014 do septembra 2022.