Performance of Family Businesses in the Specific Conditions of CEE Countries: The Case of the Czech Republic - Režňáková, Mária
Mnohí autori poukazujú na to, že rodinné podniky v regióne CEE môžu v dôsledku odlišného historického vývoja vykazovať špecifické črty, a preto si zaslúžia osobitnú pozornosť. Predkladaný príspevok si kladie za cieľ prispieť k tomuto úsiliu skúmaním faktorov ovplyvňujúcich výkonnosť rodinných podnikov v Českej republike, pričom v rámci výskumu bol analyzovaný panel 7 995 podnikov pomocou lineárneho modelu zmiešaných efektov.