Fremdsprachiger Religionsunterricht – Mehrsprachigkeit, Sprachen, Kulturen - Kucharová, Jana, 1981-
Štúdia je založená na skúsenosti autorky, ktorá vyučuje katolícke náboženstvo na nemeckej škole v Bratislave. Na škole sa vyučuje slovenčina a iné cudzie jazyky, čo zdôrazňuje viacjazyčnosť.