Digital Transformation of the Organization in Postpandemic World - Quantitative Inquiry - Holý, Ján, 1980-
Skúmanie vplyvu používania informačných a komunikačných technológií (podmienené vypuknutím pandémie Covid-19) na fyzické, psychické a sociálne kauzality organizácie výskumu a vývoja (R&D organization).