Automotive Project in Industrial Organization - Holý, Ján, 1980-
Snaha o spojenie filozofických prác J. Habermasa a A. Bogdanova k praktickej doméne projektového manažmentu v priemyselnej organizácii s podporou jazykového modelu ChatGPT poháňaného umelou inteligenciou. Cieľom je poskytovanie kritických analýz, náhľadov na komunikáciu a praktické odporúčania na zlepšenie postupov projektového manažmentu vo svetle týchto filozofických perspektív. Spojením poznatkov z filozofie a projektového manažmentu sa môže prispieť k interdisciplinárnejšiemu pochopeniu výziev a príležitostí projektového manažmentu v priemyselných organizáciách.