Buzzworthy Choices: A Comparative Insight into Honey Purchasing Factors in Slovakia and Hungary - Šedík, Peter
Skúmanie faktorov, ktoré rozhodujú o kúpe a spotrebe medu na Slovensku a v Maďarsku a poukázanie na rozdielne hodnotenie skúmaných determinantov medzi slovenskými a maďarskými spotrebiteľmi.