Intelligent Solutions for Machine Tools Using System Sinumerik - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Riadenie strojov s počítačovým numerickým riadením (CNC) vo výrobných procesoch často zahŕňa zložitosti spojené s efektívnosťou a presnosťou programovania. Táto štúdia skúma, či systém Sinumerik môže zvýšiť produktivitu a flexibilitu programovania CNC strojov. Integrácia systému Sinumerik do CNC strojov povedie k zvýšeniu efektivity programovania a zníženiu chýb, čím sa zlepší celková produktivita výrobných operácií. Štúdia využívala prístup komparatívnej analýzy, pričom skúmala možnosti programovania CNC strojov so systémom Sinumerik a bez neho.