Recovery and Resilience Plan and EU Innovation Policy - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Vymenovanie hlavných politických a finančných nástrojov EÚ, podporujúcich vedu a výskum a prevedenie kvantitatívneho rozbora investícií členských štátov EÚ v percentách HDP a porovnanie s najlepšími svetovými inovátormi.