Healthcare Sectors in EU Countries: Their Impact on Employment and Infrastructure Development - Škrabal, Jaroslav
Dôkladne posúdenie súčasného stavu a zhodnotenie kľúčových indikátorov, ovplyvňujúcich zdravotníctvo a pracovnú silu vo vybranom členskom štáte Európskej únie.