The European Year of Skills 2023 and Employment Prospects for EU and Third Country Nationals - Čiderová, Denisa, 1977-
V kontexte zelenej a digitálnej transformácie sa autori zameriavajú aj na rok 2023 ako Európsky rok zručností, ktorý zvýrazní potenciál zvyšovania zamestnateľnosti na základe zlepšovania zručností jednotlivcov.