Náklady na vzdelávanie zamestnancov - Mintál, Ján
Prostredníctvom vzdelávania ako aj vytváraním podmienok pre vzdelávanie svojich zamestnancov zamestnávateľ pozitívne ovplyvňuje ich motiváciu, spokojnosť so zamestnávateľom ako aj väzbu na podnik, nehľadiac na to, že si formuje pracovnú silu v podobe prispôsobenej pracovným úlohám a zvyšuje atraktivitu zamestnania v organizácii. Zaškolenie, zaučenie a rekvalifikácia. Daňový dopad nákladov na vzdelávanie zamestnancov. Vzdelávanie zamestnanca ako jeho nepeňažný príjem.