Zužitkovanie odpadu rastlinného pôvodu a vegetačnej hmoty - Sudzina, Marián
Množstvo úkonov súvisiacich s údržbou plôch verejnej zelene miest a obcí má za následok aj produkovanie odpadu rastlinného pôvodu, vegetačnej hmoty, ktorú je možné efektívne opätovne zužitkovávať v potrebách pre pestovanie, ošetrovanie, ochranu vegetačných štruktúr, podporu jej vitality, zlepšovanie pôdnej úrodnosti, či pre dekoratívne účely.