Injekce do zdravotnictví Proč ČR potřebuje komerční zdravotní pojištění? - Rod, Aleš
Výhody a nevýhody systému verejného zdravotníctva v ČR. Implementácia komerčného zdravotného poistenia do legislatívy. Typy doplnkových poistení pre komfort v Európe.