Assessing the Impact of Employee-Centric Digital Transformation Initiatives on Job Performance: the Mediating Role of Digital Empowerment - Basit Abdul Rahim, Abdul
Technológie ako nevyhnutný nástroj udržateľnosti a konkurenčnej výhody podnikov. Firmy a digitálna transformácia. Digitálna transformácia zameraná na zamestnancov - školenia digitálnych zručností a prístup k digitálnym platformám. Vplyv digitálnej transformácie na pracovný výkon zamestnancov.