The Role of Perception in Sustainable Tourism Management: The Case of Berlin - Potočnik Topler, Jasna
Zameranie, ako zahraniční turisti vnímajú jednu z najobľúbenejších európskych destinácií - mesto Berlín. Vnímanie turistami je len jedným aspektom turistiky, ale veľmi dôležitým, keď sa turisti rozhodujú, ktorú destináciu si vyberú. Identifikácia obrázkov, ktoré turisti majú o Berlíne je dôležitým nástrojom identifikácie silných, slabých stránok a potenciálu destinácie.