Zamestnanecké benefity z pohľadu zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Ovládate rozdiely v daňovom posúdení povinných a nepovinných plnení zamestnancovi? Preštudujte si náš článok, v ktorom sa na zdaňovanie zamestnaneckých výhod pozrieme komplexne a prejdeme si v ňom všetky typy peňažných i nepeňažných benefitov. Množstvo príkladov vám pomôže zorientovať sa v tom, kedy náklady môžete zahrnúť do daňových výdavkov, a zároveň sa nepomýliť pri oslobodzovaní príjmov zamestnanca.