A Model of Risk Sharing in a Dual Labor Market - Créchet, Jonathan
V krajinách OECD je na trhu práce koexistencia trvalých pracovných miest na dobu neurčitú, ktoré podliehajú prísnej ochrane zamestnania, a pracovných miest na dobu určitú, dočasných pracovných miest. Tento dokument študuje model vyhľadávania a párovania s pracovníkmi, ktorí sa vyhýbajú riziku, a dynamickými pracovnými zmluvami s obmedzeným záväzkom.