Automatizácia ako kľúč k budúcnosti retailu: KNOWINSTORE a bezobslužné predajne
Maloobchodný sektor sa nachádza uprostred zásadnej digitálnej transformácie. Inovácie a automatizácia hrajú rozhodujúcu úlohu pri zabezpečení udržateľnosti, efektivity a lepšej zákazníckej skúsenosti. Automatizácia predajní, najmä formát bezobslužných predajní, sa stáva kľúčovou stratégiou pre optimalizáciu prevádzky, spokojnosť zákazníka a zvýšenie dostupnosti služieb. Spoločnosť KNOWINSTORE, líder v oblasti digitálneho retailu, je kľúčovým partnerom v tejto revolúcii, ktorá mení tvár daného sektora.