Bankovnictví bez papíru: elektronické podpisy zjednodušují finance - Gloser, Filip
V posledných rokoch veľké české banky inovujú svoj prístup k používaniu elektronických podpisov v bankových procesoch. Reagujú tým na zmeny v schopnostiach a požiadavky klientov i partnerov, legislatívne zmeny, digitalizáciu štátnej správy, nové technické možnosti i na schopnosť súdneho systému pracovať s elektronickými podpismi. Kľúčové aspekty elektronického podpisu. Druhy elektronických podpisov, ktoré sa v súčasnosti bežne využívajú.