Analysis of Financial and Digital Literacy Aspects in Modern Economy: Combating Internet Disinformation and Hybrid Threats in OECD - Korauš, Antonín
Skúmanie schopnosti jednotlivcov bojovať proti internetovým pasciam, hoaxom a dezinformáciám v krajinách OECD, pričom sa analyzuje, ako jednotlivci identifikujú a odhaľujú dezinformácie a nepravdivé informácie online.