Public relations rostou a porostou - Hlavica, Marek
PR agentúram sa darí. Tak by išiel popísať súčasný stav oboru doložený výsledkami výzkumu (NMS Research 2024) medzi členmi Asiciace Public Relations (APRA). Možno najlepšie o tom svedčí zistenie, že v roku 2024 sa chystá rozlúčiť s neprofatibilými klientami 48% dotazovaných agentúr. To je 4x viac ako minulý rok. Sebavedomý zámer sa opiera o obratovú trajektóriu oboru, ktorá už tretím rokom rastie.