Dlouhodobá komunikační strategie a role dat v brandbuildingu - Palivec, David
Veľkou témou dnešnej doby je udržateľnosť. Obecne ju máme zafixovanú v súvislosti s hodnotovými témami globálnych trendov. Jedná sa však tež o zásadný atribút efektívneho marketingu. Miesto pojmu udržateľnosť v tomto prípade hovoríme o dlhodobom budovaní značky. Spoločenský vývoj je dynamický, mindset sa mení tak ako svet okolo nás. Prichádzajú negatívne udalosti - vojna, terorizmus, pandémia, ekonomické krízy, inflácia. Alebo naopak pozitívne - športové úspechy, nové technológie, medicínske výdobytky, alebo aj filmové trháky. To všetko ovplyvňuje aktuálne priority a emočné videnie sveta v obecnom duchu.