Možnosti zadávania čiastkových zákaziek na základe rámcovej dohody - Tazberík, Ján Miloslav
Pri koncipovaní rámcovej dohody je dôležité zvážiť spôsob, ako sa budú na základe nej zadávať čiastkové zákazky. Základný právny rámec zadávania čiastkových zákaziek upravuje pre verejného obstarávateľa § 83 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len "ZVO"). Aké konkrétne možnosti pri zadávaní čiastkových zákaziek má verejný obstarávateľ?