Cestovní ruch osob se specifickými potřebami s důrazem na zdravotně postižené osoby - Hamarnehová, Iveta
Vymedzenie segmentu osôb sa špecifickými potrebami s dôrazom na zdravotne postihnuté osoby a nájdenie relevantnej legislatívy, ktorá sa prístupnosťou a bezbariérovosťou zaoberá a ktorá môže hrať kľúčovú úlohu vo vytváraní inkluzívneho prostredia a zaistení rovnocenných možností pre všetkých cestovateľov.