Verejné obstarávanie po novele zákona o verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
Od 1. augusta 2024 je účinná novela zákona o verejnom obstarávaní. V nasledujúcom príspevku autorka prináša prehľad zmien, ktoré novela priniesla.