Priebeh dokazovania a jeho pravidlá v správnom konaní pred obcou - Hrtánek, Ladislav
Dokazovanie je významným štádiom správneho konania pred obcou, nakoľko sa ním zabezpečujú dôkazy, ktoré sú podkladmi pre vydanie rozhodnutia. V príspevku autor informuje, ako prebieha dokazovanie v správnom konaní pred obcou.