Benefity zamestnancov z hľadiska daňových a účtovných predpisov (IV.) - Adamíková, Monika
Plnenia zabezpečované zamestnávateľom svojim zamestnancom z hľadiska účtovných predpisov. Účtovanie v sústave podvojného účtovníctva. Náklady zamestnávateľa súvisiace s nepeňažným plnením. Poskytnutie plnení zo sociálneho fondu. Účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva.