Uznanie nečitateľného pokladničného dokladu daňovou kontrolou - Klabníková, Klára
Postup správcu dane v prípade, keď sa pri daňovej kontrole zistí, že pokladničný doklad vydaný z elektronickej registračnej pokladnice (ERP) už nie je po rokoch čitateľný a podnikateľ pokladničný doklad neoskenoval.