Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2024 - Ukropec, Anton
V roku 2024 bolo prijatých niekoľko legislatívnych zmien, ktoré sa týkajú samosprávy. Autor prináša prehľad zmien, ktoré sa týkajú oblasti volieb do orgánov samosprávy obcí, územnoplánovacej dokumentácie, verejného obstarávania, územného plánovania a majetku obcí.