Daňový bonus v praxi v roku 2024 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Fyzické osoby si môžu znížiť vypočítanú daň z príjmov o sumu daňového zvýhodnenia, a to o daňový bonus na vyživované dieťa a daňový bonus na zaplatené úroky pri úveroch na bývanie. Daňový bonus na vyživované dieťa upravuje § 33 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Kto si môže uplatniť nárok na daňový bonus na dieťa v roku 2024. Daňový bonus na dieťa a jeho výška v roku 2024.