The Potential for High‑tech Exports from Selected EU Member States to China and the Related Opportunities Arising from the Belt and Road Initiative - Kittová, Zuzana, 1975-
Identifikovanie nevyužitého potenciálu pre high-tech export z vybraných krajín EÚ, vstupujúcich na čínksy trh a zhodnotenie príležitostí, vyplývajúcich z využívania tohto potenciálu BRI.