To Trust or Not to Trust ICT? Empirical Model of Relation Between Career Readiness, Trust, and Distrust - Kowalczyk, Elzbieta
V štúdii sa autori zameriavajú na dva problémy: vplyv dôvery a nedôvery k technológiám v rámci kariérnej pripravenosti a na identifikáciu týchto faktorov dôvery a nedôvery determinovaných pohlavím respondenta. Na dosiahnutie tohto cieľa autori zozbierali údaje pomocou prieskumu. Štúdia bola vykonaná medzi 871 poľskými vysokoškolskými študentmi. Výsledky poskytujú cenný pohľad na výskum dôvery a nedôvery v technológie.