E-Learning Resources Implementation in Teaching Business English and Testing English Speaking Skills at the University Level - Spišiaková, Mária, 1973-
Článok je venovaný výučbe obchodnej angličtiny pomocou e-learningových zdrojov na terciárnej úrovni. Štúdia zohľadňuje skúsenosti Slovenska s poskytovaním odbornej prípravy pre skupiny študentov počas akademického roka 2022/2023 uplatňovaním prístupu zmiešaného vzdelávania. Pôvodne bol výskum zameraný na výhody a slabé stránky využívania e-learningových zdrojov vo vzdelávaní. Štúdia sa ďalej venovala analýze postoja vysokoškolských študentov k začleňovaniu e-learningových zdrojov do výučby a učenia sa obchodnej angličtiny v zmiešanom formát. Aplikácia kvantitatívnej metódy umožnila vykonať analýzu dát z dotazovania študentov.