Zdaňovanie príjmov z výhier, cien a autorských príjmov - Želonka, Michal
Aktuálne platná legislatíva a praktické aspekty aplikácie zdaňovania príjmov z výhier, cien a autorských príjmov v roku 2024. Typy výhier a cien, ktoré podliehajú zdaneniu, ktoré sú od dane oslobodené a príslušné sadzby dane. Zdaňovanie autorských príjmov vrátane zrážkovej dane. Postup pri zdaňovaní týchto príjmov a usmernenia, ktoré pomôžu daňovníkom vyhnúť sa chybám pri plnení svojich daňových povinností.