Work Motivation and Teams - Haeckl, Simone
Tento článok predstavuje novú techniku ​​na meranie motivácie pre prácu na úlohe pomocou odchýlok od benchmarku maximalizácie peňazí v experimente skutočného úsilia. Hoci sme zistili, že priemerný výkon sa zvyšuje v reakcii na tímové stimuly a pozorovanie, tiež sme zistili, že pracovníci s vysokou vnútornou motiváciou nereagujú na tímové stimuly. Dôvodom je, že vysoko motivovaní pracovníci už tvrdo pracujú a tímové stimuly nie sú dostatočne silné na to, aby prekonali vysoké náklady na dodatočné úsilie.