Transformace v organizaci a možné přístupy k její realizaci - Slezák, Martin
Téma transformácie a realizácie komplexných zmien v organizáciách v odvetví finančných služieb má svoju dôležitosť, pretože úspech či neúspech pri realizácii transformácie môže významne a dlhodobo ovplyvniť postavenie organizácie na trhu. Základné faktory úspešnosti transformácie. Plánovanie a riadenie transformácie v organizácii. Prístupy k transformácii v organizáciách z odvetvia finančných služieb.