Success Factors of Startups, Case Study in the Construction Industry - Vitvarová, Jindřiška
Problematika startupov je veľmi aktuálna, často skúmaná, no stále do značnej miery neprebádaná. Cieľom štúdie je preto zamerať sa na tento typ inovatívnych firiem predovšetkým s ohľadom na faktory určujúce ich úspech či neúspech. Startupy a ich úspešnosť sa skúma buď z pohľadu odborníkov, ktorí na túto tému doteraz publikovali, ale aj z pohľadu skúseného podnikateľa - startupistu. Oblasťou pôsobnosti je stavebníctvo, kde je veľký potenciál v oblasti digitalizácie a nových technológií.