Viacjazyčnosť na pracovisku - vybrané aspekty - Paté, Magdaléna, 1980-
Poukázanie na výhody viacjazyčnosti na pracovisku a tiež na význam jej aktívnej podpory zo strany manažmentu. Autorka odpovedá na otázku, aký vplyv má viacjazyčnosť na internú komunikáciu na pracovisku.